2-ри клас - СУ "Отец Паисий"-гр.Самоков

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Училищна среда > Групи за ЦДО

Проект "Да изработя красива черга"-участие на учениците с различни материали за изработвани  черги и идеи, които черпим от българското народно творчество.

Проект "Да направим часовник"-да се науча да познавам времето, да изработя часовник и да го украся с подходящи материали.
 

Проект "Докато играя и рисувам уча таблицата" - споделяне на рационални начини за рисуване и игра и същевременно да учим таблицата за умножение.

Проект „Моят любим литературен герой“ - споделяне на любими произведения и красиви рисунки на любимите герои.

Проект „Как да приготвим здравословни кълнове- от фасул, пшеница, леща“.

Проект „Моят здравословен сандвич“-формиране на познания за храните, приготвянето на здравословна храна и умения за красиво подредена маса.
 

Проект ,,Моят здравословен режим”- споделяне на идеи от всички за това как да се храним здравословно, какъв режим да спазваме за да сме здрави.

22 април - Ден на планетата Земя - активно участие на учениците от 2а клас в проекта за опазване на чистотата на природата, за красива, чиста планета и споделяне на начини за участие от всички.

Месец април - седмица на гората - учениците участваха в проект  „Как да опазим нашата гора и да сме активни в това опазване всеки с идеи и труд.

Проект Великден - участие на учениците във Великденска работилница, по време на която всеки работи с различни материали за да направи красиви великденски яйца, кошнички, панери, цветна украса за празника.

Участие на учениците в Коледния базар на училището с изработване на красиви коледни картички.

Коледно тържество на класа - 19.12.2019 г. - участие на учениците от 2а клас в автентично коледно тържество ,,Бъдни вечер”
Назад към съдържанието | Назад към главното меню