Април - СУ "Отец Паисий"-гр.Самоков

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Актуално > Новини > Архив новини > 2020-2021
 
Всичко започна през ноември, когато преминахме онлайн. Госпожа Матина каза, че ще играем виртуален волейбол. Ние писахме на хартиен носител позициите на играчите, защото ни беше трудно да си ги представим.
 
Всеки час трябваше да рисуваме нови схеми, защото отборите бяха различни. Ние решихме, че ще бъде по-лесно, по-ефективно за всички, ако направим приложение.
 
 

Първоначално програмата следеше за позициите на играчите и резултата. След това, ние решихме да я покажем на г-жа Матина.Тя я хареса, но ни каза да добавим накои детайли (номерата на зоните, посоката на въртене и бутон за нулиране на резултата). И така приложението се превърна в реален волейбол.
 

===================================================================================================================================================================

Поздравления  за учениците от IV а на СУ "Отец Паисий“, които се включиха в  Националното състезание по компютърно моделиране - 8 невероятни ученици,  които положиха изключителни усилия, за да реализират своите проекти на  общински кръг, трима – класирани на областен кръг и една ученичка –  Деяна Желева, класирана на национален кръг. Да се класираш на национален  кръг е привилегия, зад която се крие много труд! Браво, гордеем се с  вас! Поздравления и за ръководителите им, които подкрепят усилията на  своите ученици, и на директора, който създава нужните условия и  атмосфера за работа.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню