Иновации в действие 2024 - СУ "Отец Паисий"-гр.Самоков

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Проекти > НП „Иновации в действие“

НП „Иновации в действие“, модул - „Мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации между училищата“

На 16 и 17.04.2024 г. СУ "Отец Паисий" град Самоков бе домакин на четиристранна среща на училища от различни краища на България. В срещата участваха учители от 97. СУ "Братя Миладинови", СУ „Никола Вапцаров“ - гр. Петрич и ОУ "Константин Костенечки" - с. Костенец.
Първият ден от мобилността бе посветен на добродетелите. След официалното посрещане и приветственото слово на директора г-жа Минкова, нашите гости бяха поканени на „Картофено парти“, след което наблюдаваха уроци по добродетели. Денят приключи с кръгла маса на тема „Добродетелите – дарове на природата“.
Вторият ден от мобилността бе посветен на уменията на 21.век, като гостите наблюдаваха и участваха в три „Работилници за умения“ в начален и гимназиален етап, както и в  STEM урок на тема „Кога е важно равното?“
Споделените идеи и обменените модели на уроци ще дадат отзвук на всичи участници в мобилността. Наблюдаваните иновативни уроци и споделени педагогически практики предизвикаха голям интерес у учениците и учителите от четирите училища, участници в НП „Иновации в действие“ за учебната 2023-2024 година.


Разгледайте всички снимки оттук ->
Назад към съдържанието | Назад към главното меню