Ноември - СУ "Отец Паисий"-гр.Самоков

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Актуално > Новини > Архив новини > 2022-2023

Брой  4. на вестник "Паисиевци" вече е факт. Учениците от група занимания по  интереси "Журналистика" - Биляна Тодорова, Виктория Гърлянова, Даная  Стамболийска, Кирил Стрински, Радина Попова и Стивън Субев неуморно се  трудиха, за да съберат всички новини от и за училището, които да включат  във вестника. Благодарение на шестокласните "Малки репортери" в училище  гост бе Ралица Кашинова, която да ни убеди, че няма смисъл от схеми.  когато играеш честно. В броя още ще прочетете за наградите на Георги  Чалъков за рисунка и Антоанета Механджийска за цялостен принос в  образователния процес. Последната страница е за въпроса "Защо трябва да  учим?" и отговорите на ученици от първи и дванадесети клас.

===================================================================================================================================================================
На 09.11.2022 г.  в СУ "Отец Паисий" на учениците от 6-ти и 7-ми  клас, включени в проекта DIG4FUTURE - "Дигитални компетенции, включване и растеж за бъдещите поколения", бяха дадени  специални паспорти за "дигитални граждани". Училището работи по този проект от миналата година и в тези паспорти учениците ще могат да отразяват  всички ключови елементи от натрупаните знания. Директорът на училището   г-жа Л. Минкова и учителите изпълняващи проекта тържествено поздравиха децата, като им бяха връчени също и сертификати за завършен първи курс на обучение и подарък - книга. Изпълнението на проекта ще продължи до края на тази учебна година.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню