Февруари - СУ "Отец Паисий"-гр.Самоков

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Актуално > Новини > Архив новини > 2022-2023
Отлично представяне на Василена Попова от 12 б клас на СУ „Отец Паисий“, гр. Самоков в Третата национална ученическа конференция на тема „Икономически и социални ефекти от кризите на 21 век“
Темата на доклада и презентацията на Василена бе „Свръхпроизводството от модната индустрия и отпечатъка му върху околната среда“.
Конференцията се организирана от Висшето училище по застраховане и финанси и Националната асоциация на преподавателите по икономика под патронажа на д.ик.н Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители и доктор хонорис кауза на ВУЗФ.
Проведе се в хибриден формат на 24 февруари 2023 г. във ВУЗФ и платформата Google Meet. Престижният форум бе официално открит от Проф. д.н. Евгени Евгениев, зам.-ректор на ВУЗФ. Участниците поздрави г-жа Виолетка Петкова, областен координатор за Софийска област към СБУ. Официални гости на конференцията бяха началника на РУО Софийска област г-жа Росица Иванова  и ст. експерт по професионално образование г-жа Вергиния Йорданова.

===================================================================================================================================================================

Приемте предизивкателството. Предизвикайте себе си, станете участници в Наградата
Назад към съдържанието | Назад към главното меню