7-ми клас - СУ "Отец Паисий"-гр.Самоков

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Училищна среда > Групи за ЦДО

  8-ма група за ЦДО, VII a  и VIIб клас
ДЕЙНОСТИ ПО ИНТЕРЕСИ
В групата за ЦДО учениците са ангажирани, не само с подготовката на домашни и уроци, но и с много други интересни занимания, които са съобразени с възрастта им. В нашата 8-ма група / VII клас, те стават все по-сложни и трудоемки.
Заниманията ни по ръчен труд изискват все повече търпение, сръчност, внимание към детайлите. Игрите, не са просто ИГРИ. Работим върху развиване на логическото мислене, като решаваме главоблъсканици от типа на Судоку и Какуро, не малко ученици се научиха да редят и Кубчето на Рубик. Изпробваме различни идеи от интернет, провокирали любопитството ни, за да докажем или опровергаем. При всеки удобен случай си даваме и почивка, с любимия волейбол, есенните посещения на спортните съоръжения в града, зимните - на ледената пързалка и разходки с цел фотография. А когато метереологичните условия не са подходящи за тези дейности, разпускаме с любими филми.
С въвеждането на дистанционното обучение, се лишихме от организирания отдих и спорт, но за сметка на това сега посещаваме различни музеи онлайн.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню